Vacature voorzitter Commissie Enterprise Risk Management

Nieuws •

Voor de Commissie Enterprise Risk Management (ERM) zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter om de huidige commissievoorzitter op te volgen.

Vacature voorzitter Commissie Enterprise Risk Management

Over de Commissie ERM

Risk management is niet meer weg te denken uit de werkzaamheden van de huidige actuarieel professional en speelt een belangrijke rol in alle facetten van het actuariële werkveld. In de opkomstperiode van dit vakgebied heeft het bestuur AG de Commissie ERM ingesteld om de AG-leden bekend te maken met ERM. De commissie bevindt zich nu in de fase waarin de continuïteit van ERM binnen de vereniging wordt gewaarborgd.


Gegeven deze rol adviseert de commissie het bestuur AG en vult de bekendheid van het vak in met themabijeenkomsten, blogs, leidraden en nieuwsbrieven. Alle leden van de commissie hebben op persoonlijke titel zitting in de commissie.

De voorzitter

Door het aflopen van de zittingstermijn van de huidige commissievoorzitter is een vacature voor deze positie ontstaan en zoeken wij een opvolger.


Als voorzitter van de commissie heb je een belangrijke rol. Niet alleen zit je de commissie voor, maar werk je de doelstellingen van de commissie uit. Je hebt het verbindend vermogen om onderlinge samenwerking te realiseren en de commissie daarmee succesvol te laten zijn. Vanuit jouw rol onderhoud je contacten met de portefeuillehouder ERM van het bestuur AG en met externe stakeholders. 

Jouw profiel

  • Je bent inhoudelijk op de hoogte van het ERM-werkveld en de ontwikkelingen daarin.
  • Je bent proactief en resultaatgericht en weet mensen te motiveren.
  • Je bent bekend met de vereniging en haar belangen, sociaal vaardig en communicatief en je hebt een relevant netwerk.

Procedure

De zittingstermijn van de voorzitter wordt in overleg met het bestuur AG vastgesteld. 


Herken jij jezelf in het beschreven profiel en wil jij deze rol vanuit betrokkenheid bij het AG en vanuit enthousiasme voor het vak vervullen, reageer dan per e-mail naar Corné van Iersel, senior beleidsmedewerker. Wanneer je eerst meer informatie wil, neem dan gerust contact op via 06-27041967. Hij praat je graag bij.