Kring Schade

In deze sessie wordt o.a. besproken hoe we prijsprocessen kunnen bouwen die de waarde van beschikbare data maximaliseren; de afwegingen die we moeten maken; veelvoorkomende valkuilen die moeten worden vermeden en het belang van het opnemen van menselijke expertise en beoordelingsvermogen in het proces.

Kring Schade

Edwin Graham is actuarieel data scientist bij Akur8 met 15 jaar ervaring in verzekeringsprijzen. Hij is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft voornamelijk gewerkt in persoonlijke prijsstellingen, met expertise in dataverrijking, lifetime value en optimalisatie.

Hij gaat in op de rol van data bij prijsstelling. 

  

“Vanuit de visie dat alles zo laag mogelijk in de organisatie moet plaatsvinden, heeft het Pricing & Analytics team bij InShared de beschikking over bijna alle data die binnen het bedrijf beschikbaar zijn. Tijdens de presentatie gaat Bart Kling in op de mogelijkheden die dat met zich meebrengt, maar ook de verantwoordelijkheden en uitdagingen. Bart is Director Pricing & Underwriting bij InShared, en stuurt het team aan waarin de prijsstelling wordt gedaan voor meerdere labels in meerdere landen en support levert voor klantvragen en interne onderzoeken naar fraude.”

Event informatie

Tijden: 15:00 - 18:30 uur
Locatie: Restaurant Zuiver
Plaats: Utrecht
Spreker(s): Edwin Graham en Bart Kling
Ga naar Mijn-AG om in te schrijven

Meer activiteiten

Kring Leven - Pension Risk Transfer
15:30 uur • Woerden
Kring Risk
15:00 uur • Utrecht
Kring Pensioenen
15:00 uur • Breukelen
Bijeenkomst Kring Internationaal
16:00 uur • Utrecht