Erelid drs. Peter Kuijs AAG Hon FIA overleden

Nieuws •

Woensdag 12 april 2023 bereikte ons het verdrietige bericht dat oud-lid en erelid van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG), drs. Peter Kuijs AAG Hon FIA (13 mei 1945) is overleden.

Erelid drs. Peter Kuijs AAG Hon FIA overleden

Peter Kuijs werd in 1969 lid van het AG en heeft zich tot het opzeggen van zijn lidmaatschap in 2005 ingespannen voor de vereniging en voor het Actuarieel Instituut (AI, voorheen de BUOAW), met het accent op het onderwijs. Naast zijn lidmaatschap van het bestuur van het AG en de BUOAW was hij onder andere docent, lid van de onderwijscommissie van het AI, internationaal vertegenwoordiger namens het AG bij de IAA en de AAE, voorzitter van de Commissie Accreditatie Permanente Educatie en diverse andere commissies van het AG en het AI.

Met het overlijden van Peter Kuijs verliest het AG niet alleen een erelid, maar het actuariaat bovendien een aimabele en zeer gewaardeerde vakman. Ook in het buitenland werd zijn vakmanschap en inzet voor het actuariaat zeer gewaardeerd en erkend. Zo werd Peter in het Verenigd Koninkrijk benoemd tot Honorary Fellow of the Institute of Actuaries.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn familie, vrienden en overige nabestaanden.

Namens het bestuur en het bureau,

drs. Daan Kleinloog AAG
voorzitter Koninklijk Actuarieel Genootschap en Actuarieel Instituut