Gezocht: voorzitter Commissie Nominatie

Nieuws •

Het bestuur en bureau AG zoeken een voorzitter voor de Commissie Nominatie om de huidige commissievoorzitter op te volgen.

Gezocht: voorzitter Commissie Nominatie

Commissie Nominatie

De Commissie Nominatie valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur AG en heeft één specifiek aandachtsgebied: het actief zoeken naar leden voor het bestuur AG en de voorzittersfuncties van commissies. Vanuit deze rol adviseert de commissie het bestuur bij het selecteren en beoordelen van geschikte kandidaten. Alle leden van de commissie zitten op persoonlijke titel in de commissie en zijn lid van het AG. Naast ervaring binnen en een brede kijk op het actuariële domein in de breedte, beschikken zij over relevante bestuurlijke competenties.

Voorzitter

Als voorzitter van de commissie heb je een belangrijke rol. Niet alleen zit je de
vergadering voor, maar bovenal heb je het verbindend vermogen om onderlinge
samenwerking te realiseren en de commissie daarmee succesvol te laten zijn. Daarnaast onderhoud je contact met de voorzitter van het bestuur AG en de directeur het bureau AG.


Een succesvolle voorzitter van deze commissie wordt het best als volgt omschreven:


- Is een ervaren bestuurder met verbindend vermogen naar zijn/haar omgeving;
- Is sociaal vaardig en communicatief en heeft een omvangrijk en relevant netwerk
binnen het actuariaat;
- Is proactief en resultaatgericht;
- Is goed bekend met de vereniging en haar belangen.

Overig

De zittingstermijn van de voorzitter wordt in overleg met het bestuur AG vastgesteld.

Interesse?

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij deze rol vanuit betrokkenheid bij het AG en vanuit enthousiasme voor het vak vervullen, reageer dan per e-mail naar Hans Duijn, directeur AG. Ook als je eerst meer informatie wil, neem dan gerust contact op via 030-6866150. Hij praat je graag bij.