Is deze startersfunctie iets voor jou?

Nieuws •

Net je opleiding afgerond en wil jij jezelf ontwikkelen op diverse vlakken binnen een professionele organisatie? Dan hebben wij de ideale startersfunctie voor jou!

Is deze startersfunctie iets voor jou?

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om in korte tijd kennis op te doen binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van onze beide organisaties, het Koninklijk Actuarieel Genootschap en het Actuarieel Instituut.

Wie zijn wij?

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) is de Nederlandse beroepsvereniging voor actuariële professionals. Het Actuarieel Instituut (AI) is een stichting die deeltijd beroepsopleidingen, leergangen, masterclasses, webinars en trainingen ontwikkelt voor en aanbiedt aan actuariële en financiële professionals. Ons kantoor is gevestigd in Businesspark Papendorp (Utrecht), we zitten dicht bij de A12 en A2 en zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer (15 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal).

Wat ga je doen?

Bij het AG doe je ervaring op in de ledenadministratie, het plannen en organiseren van ledenbijeenkomsten en het (administratief) ondersteunen van onze beleidsadviseurs bij hun werkzaamheden voor het bestuur en diverse commissies van het AG.


Bij het AI doe je ervaring op in het administratief ondersteunen van de afdeling Opleidingen bestaande uit planning, collegeroosters maken, verwerken van inschrijvingen, voorbereiden en beschikbaar stellen van lesmateriaal, facturatievoorbereiding, verwerking van cijfers, diploma’s en certificaten en het uitwerken van evaluaties.


Daarnaast maak je kennis met de werkzaamheden van onze afdelingen Boekhouding en Marketing & Communicatie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega:

 • met een (bijna) afgeronde opleiding op mbo4- of hbo-niveau.
 • met ervaring binnen de financiële sector (pré).
 • met goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • met goede organisatorische en administratieve vaardigheden.
 • die flexibel en stressbestendig is en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • die gewend is te werken met ICT-toepassingen voor CRM, Office365, Teams en Zoom.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende startersfunctie in een kleine organisatie, waar een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en flexibiliteit en waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt.
 • De mogelijkheid om in korte tijd ervaring op te doen op diverse gebieden binnen onze beide organisaties en specifiek binnen het actuariële vakgebied.
 • Een werkomgeving met enthousiaste collega's die jou graag helpen.
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, premievrij pensioen, een flexibele werkplek in een eigentijdse en transparante kantooromgeving en de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Reageer nu!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een uitdagende start van je carrière? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega!
Stuur je reactie met je motivatie en ervaring naar Renske Paus (bureaumanager a.i.) via hr@actuarieelgenootschap.nl.


Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Mariët van den Berg (directeur a.i.) op telefoonnummer 06-51739122.


Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 1 mei 2024.