Collega gezocht! Medewerker ledenservice

Nieuws •

Ben jij een teamspeler, goed in het onderhouden van relaties en staat service bij jou met stip op nummer 1? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Collega gezocht! Medewerker ledenservice

24-32 uur l per 1 mei 2023
Ledenservice is het hart van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en staat klaar voor de leden van de vereniging.

Over de functie Medewerker ledenservice

Binnen de beroepsvereniging ben jij het eerste aanspreekpunt voor leden en je zorgt samen met collega’s voor de informatievoorziening, onder andere over lidmaatschappen, reglementen en nieuwsbrieven. In deze functie ondersteun je het totale proces van Permanente Educatie van en voor de leden en hebt daarbij contact met alle betrokken partijen. Hierbij ben je key-user van een specifiek IT-systeem. Tot slot organiseer je samen met collega’s ledenbijeenkomsten (congressen, kring- en themabijeenkomsten). Kortom jij bent een verbinder en organisator!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die communicatief sterk is en goed aanvoelt wat de leden nodig hebben van de vereniging. Je bent iemand die zelfstandig organiseert, coördineert, contacten onderhoudt, bekend is met administratieve werkzaamheden en gewend is te werken met ICT-toepassingen voor CRM, Office365, Word, Excel en Teams.


We zoeken een collega met de volgende kenmerken:
• MBO+ werk- en denkniveau.
• Relevante werkervaring (secretariaat, managementassistent, communicatie).
• Goede sociale vaardigheden.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat heeft het AG jou te bieden?

We bieden je een leuke en afwisselende baan in een kleine organisatie waarin een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en flexibiliteit.


• Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
• Opleidingsmogelijkheden op basis van wensen en mogelijkheden.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vakantiedagen, premievrij pensioen en een flexibele werkplek in een eigentijdse en transparante kantooromgeving.
• Thuiswerkfaciliteiten


Ons kantoor is gevestigd in Businesspark Papendorp (Utrecht), we zitten dichtbij de A12 en A2 en zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer (15 minuten vanaf Utrecht Centraal).

Solliciteer nu!

Kun jij je vinden in de persoon die wij zoeken en past deze baan bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatiebrief met je motivatie en met je CV naar Clarisse Kalk (bureaumanager).


Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met onze collega Inge Duenk (030-6866193).


We ontvangen je sollicitatie graag vóór 24 maart 2023.